1 april og 50års dag (Statera)
Hjem Facebook Instagram

4

1 april og 50års dag

Hipp hipp hurra for min fine og uerstattelige mamma som er 50 år idag 

Dagen i dag har altså gått til bursdagsselskap å litt utelek.
I går kveld rundt midnatt var jeg ferdig å pynte kaken jeg sku lage til mamma, jeg måtte vel å merke få litt veiledning fra Anne Brith underveis - tusen takk 
Kaken ble en sjokoladekake med sjokoladesmørkrem inni og bringebærfromasj utenpå, pyntet som en rose swirl kake. Det er vell å merke min første gang når det kommer til en rose swirl kake så perfekt ble den ikke! Men kaken smakte godt og bursdagsdamen syns kaken ble fin, får si meg fornøyd der. 


I bursdagen fikk vi servert nydelig finnbiff gryte og hjemmelaget potetmos og tørrfisksuppe med focaccia brød til. Litt av en servering, og maten var som vanlig upåklagelig 
I bursdagen fremførte vi en sang vi hadde skrevet til bursdagsdamen, mye nerver på forhånd men sangen ble godt tatt imot med både tårer og latter. 
Julian hadde veldig lyst å gå ut en tur så ettermiddagen ble tilbrakt i marka. Været er upåklagelig enda, nydelig påskevær. 
Trym får trekke Julian på akebrett så her er alle fornøyde. På tur hadde Julian med en sprayflaske med blå konditorfarge, så det var stor stas å lage ansikt på snøballer. 

Nå er det film kos å taco med Thomas før han i morgen reiser på kurs, håper dere har hatt en fin lørdag å ha en fortsatt fin helg! 

#Bursdag #50årsdag #kaker #roseswirl #finnbiff #tørrfisksuppe #focaccia #utelek #påskevær #sønn #husky #vesterålen #lørdag #april #helg #statera #balanse #taco #kjærestetid 
  • 01.04.2017 kl.20:23
  Super fin kake! :)
  01.04.2017 kl.20:24
  Victoria Larsen: Ah tusen takk, det var hyggelig :)
  02.04.2017 kl.11:18
  Så fine bilder og så nydelig kake :)
  02.04.2017 kl.13:11
  elisebr: Tusen takk :D <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Statera Marit Ebeltoft

  - velkommen - Jeg er utdannet trening- og kostholdsveileder fra Tunsberg. Mamma til Julian (2), forlovet med Thomas og har en veldig koselig husky med navn Trym. Brenner for en balansert hverdag, også trenger det ikke være så avansert å gjøre noen forandringer som virkelig gir deg resultater! Statera er latinsk og betyr balanse - fordi verken for mye eller for lite av noe er bra for noen :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta