Green friday og somaelsker! (Statera)
Hjem Facebook Instagram

2

Green friday og somaelsker!

/Affiliate

Jeg elsker soma! I går var det jo supermatens dag og idag følger de opp med green friday. Green friday er vårens svar på black friday og på soma finner du et bredt utvalg av kosttilskudd, supermat og naturlig kroppspleie på nett! Supermat er nettopp det, super - mat. Mat med høyt næringsinnhold slik at du på en litt enklere måte har muligheten til å få i deg det kroppen din trenger hver dag. Enten via pulver du tilsetter i yoghurten eller smoothien, med kokosolje som du kan bruke nesten til alt eller herlig probiotika som både gjør godt i tarmen din men som også fungerer utmerket som søtning. Supermaten gir deg det lille ekstra i hverdagen, og det trenger vi i den typiske hverdagen vi har. Mye stress, dårlig tid og mange har et så som så kosthold. 

Og mens du er inne på siden deres kan du jo sjekke ut kategorien "oppskrifter" for der ligger det jaggu endel godsaker! De har så mange fine oppskrifter som både inspirerer og gjør deg godt :) Er ikke alle som har fått med seg det brede utvalget de har der så her kan man lete og finne seg noen favoritter og teste ut noe nytt.

Ikke nok med green friday som gir deg 30% rabatt på all supermat men handler du for 800 kr får du fri frakt OG 20% rabatt på hele din bestilling. Kan det bli bedre? Du har iallefall alle grunner til å gjøre deg noen kupp idag, benytt deg av koden "soma20" når du kommer til kassen. Noen av mine favoritter tipset jeg om i går, gleder meg til neste bestilling kommer :) 


(bilde lånt fra soma.no)

#greenfriday #soma #supermat #blogg #oppskrifter #inspirasjon #næringsinnhold  • 28.04.2017 kl.13:50
  Jeg ønsker deg en fin fredag :-)
  28.04.2017 kl.14:06
  Takk ilige så Victoria :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Statera Marit Ebeltoft

  Jeg er utdannet trening- og kostholdsveileder fra Tunsberg. Mamma til Julian (2), forlovet med Thomas og har en veldig koselig husky med navn Trym. Brenner for en balansert hverdag, også trenger det ikke være så avansert å gjøre noen forandringer som virkelig gir deg resultater! Statera er latinsk og betyr balanse - fordi verken for mye eller for lite av noe er bra for noen :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta