Jordnær hudpleie - produktene vi bruker (Statera)
Hjem Facebook Instagram

0

Jordnær hudpleie - produktene vi bruker

/Sponset

I begynnelsen av april skrev jeg et innlegg for Jordnær hudpleie og som takk fikk jeg tilsendt noen produkter jeg lenge hadde ønsket meg. 
Jeg hadde snakket med Nanette som driver Jordnær hudpleie og fortalt litt om utfordringene vi hadde når det kom til hud, både hos meg og hos Julian. 
Julian har det legene kaller atopisk eksem, ikke et alvorlig tilfelle men han får veldig røde tørr kinn i perioder og får tørre flekker litt her og der på kroppen. Jeg selv har veldig tørr hus som sprekker på hendene. Såper klør vi ofte av og diverse kremer som vi har testet ut svir ganske mye - til tross for at de er laget for sensitiv hud og for barn med atopisk eksem.

Nanette sendte oss en pakke som inneholdt 1 olivensåpe, 1 avokadosåpe, 1 luftig kroppssmør, 1 sheasmør og 1 magnesium badesalt med lavendel. En drømmepakke  Sheasmøret er enda ikke kommet i nettbutikken deres men vil komme innen kort tid. 

Allerede samme dag som vi mottok pakken ordnet jeg badebaljen til Julian klar med avokadosåpe og en dæsj magnesium badesalt. Han storkosa seg, ble såklart ren og pen og luktet nyyydelig lavendel! Ut av dusjen smurte jeg inn hele kroppen med luftig kroppssmør og de tørre rue kinnene med sheasmør. Han nærmest glinset da han gikk i seng og sov som en stein.
Da Julian var i seng var det min tur, full vask med avokadosåpe. Når jeg var ute av dusjen smurte jeg inn de tørre hendene mine med sheasmøret og gjorde klart et fotbad med magnesium badesalt. Også jeg sov som en stein den natta. 
Siden da har vi brukt avokado og oliven såpen daglig og ved hver dusj / bad og enda har vi mer igjen - den varer altså en god stund. Kroppsmøret er så luftig og deilig at når du tar litt av kremen opp fra krukka hører du kremen knitre. Den er superenkel å smøre ut på en livlig barnekropp og holder alle sine løfter. 
Sheasmøret er min favoritt, den er hard i krukka men smelter i hendene dine så du får smurt den utover. Dette er en feit og god krem. Siden vi i Vesterålen har hatt vinter til ja faktisk her om dagen ( 7.mai snødde det) så har denne vært en super kuldekrem. Uten tilsatt vann, bare feit og nærende for huden har den reddet røde kinn og sprukne hender. 

Olivensåpe - Denne såpen er mild og perfekt tilpasset en sensitiv barnehud, dette er en såpe som pleier huden godt.

Avokadosåpe -  En mild såpe som bevarer fuktigheten i huden og passer alle hudtyper. 

Luftig kroppssmør - Jeg er fremdeles satt ut over hvor luftig denne faktisk er! Så fin å bruke på huden og virkelig å anbefale alle med sensitiv hud. Julian har selv sagt han ikke vil bruke kremen fra apoteket for den svir, mens denne kremen vil han med glede bruke. "Dette er en god krem som mamma fikk hos damen" sier han hver gang vi bruker den, og 2 åringer lyver ikke :) 

Sheasmør - Kremen er som sagt feit og god, så til alle foreldre som leter etter en god kuldekrem så er denne virkelig den beste jeg har prøvd - og vi har prøvd noen kremmer på vår korte tid. Sheasmøret gir huden masse fuktighet og beskytter mot aldring og oksidasjon. Tipper den er perfekt til eksem, psoriasis og andre hudforstyrrelser også. 

Badesalt med magnesium og lavender - Jeg elsker lavendellukt og at lavendel har mange gode egenskaper kommer ikke jeg til å pakke under en stol! Lavendel er beroligende, avslappende, søvndyssende, krampeløsende, smertestillende, nervestyrkende, utrensende og faktisk enda mer! Har du badekar er det bare å lage til et deilig bad å legge seg ned, om ikke er et fotbad helt fantastisk. Både jeg, Thomas og Julian har brukt dette badesaltet. Badesalt med magnesium er supert da magnesiumet trenger inn gjennom huden og balanserer hele kroppen. Til Julian har vi hatt i 1 ts i badevannet og hos oss har vi brukt 2 - 4 ss i fotbad. Supert å bruke badesaltet etter trening for restitusjon, om du plages med rastløse ben, for bedre søvn, for å lindre smerter og luftveisproblemer eller bare for egenpleie og hjemmespafølelsen! 

Selv om vi fikk disse produktene gratis kommer jeg til å fortsette å kjøpe av disse. De funket veldig bra for oss, også er det jo en veldig fin gave å gi familie og venner. Alle produktene til Jordnær hudpleie er økologisk så her finner man rene gode hudpleieprodukter til en bra pris. 

Bruk koden STATERA og du får 15% rabatt på hele nettbutikken ved kjøp over 300 kr.
Perfekt til konfirmasjonsgave, bursdager, nybakte foreldre eller en vennlig hilsen til deg selv 

Bildene er lånt fra Jordnær hudpleie.

#Jordnærhudpleie #økologisk #statera #blogg #rabattkode #sponset #hudpleie #tørrhud #atopisk #eksem #næring #lavendel #magnesium


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Statera Marit Ebeltoft

  Jeg er utdannet trening- og kostholdsveileder fra Tunsberg. Mamma til Julian (2), forlovet med Thomas og har en veldig koselig husky med navn Trym. Brenner for en balansert hverdag, også trenger det ikke være så avansert å gjøre noen forandringer som virkelig gir deg resultater! Statera er latinsk og betyr balanse - fordi verken for mye eller for lite av noe er bra for noen :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta