Fredagskveld og forberedelser + et lite magnesiumtips (Statera)
Hjem Facebook Instagram

2

Fredagskveld og forberedelser + et lite magnesiumtips

Hei hopp, nå er det lenge siden jeg har snakket med dere :) 
Regner med dere har vært opptatt med familie og feiring de siste dagene, det har nemlig vært litt stilt fra dere :) 

Send meg gjerne en melding eller legg igjen en kommentar om det er noe du lurer på eller ønsker jeg skal skrive om, ja og fortell gjerne hva du gjør på denne fredagskvelden :) 


De siste dagene har jeg vært i endel møter og jobbet for å bli klar til å flytte inn i nytt lokalet. Det er utrolig spennende men mye som skal gjøres klart. 
1 juni reiser jeg til Bergen for å ta kurs i nevroflex og vil i tiden etter dette tilby nevroflexbehandliger og, gleder meg utrolig mye til både turen og kunnskapen 
Så nå har jeg kjøpt inn benk og utstyr, driver å lager kontorpult som skal passe med de andre møblene også er det litt pynte ting og noen hyller som skal i boks. 
Venter spent på plakater, vindusdekor, visittkort og informasjonskort, så når dette kommer blir det riktig så fint :) 
Jeg har igrunn aldri hatt mitt eget kontor utenfor hjemmet før, de andre stedene jeg har jobbet har det vært felles kontorer og kontorlandskap. 

For en stund siden kom jeg over plantforce sitt magnesiumpulver, og jeg elsker det. I lang tid har jeg bare drukket vann, te eller plantemelk fordi det har vært det eneste jeg har likt og kunne drikke. Magen liker ikke kullsyrer eller kunstig søtning fra alsken rare safter og juice er noe jeg ikke syns så veldig mye om. Men denne her da! Med en deilig smak av pasjonsfrukt og akkurat passe syrlig falt den rett i smak  Dette er også en smaksrik drikk som kan drikkes av mennesker med irritabel tarm og de som følger fodmap dietten. Pasjonsfrukt er bare en aroma her og søtningen er steviolglycosider så denne er både trygg å nyttig for kroppen :) 
Magnesiumpulver absorberes lettere enn tabletter fordi det ikke er avhengig av magesyren for å ionisere. Magnesium inngår i ca 350 enzymreaksjoner i kroppen og 1 av 4 voksne mangler magnesium. Det vil si at 1 av 4 går rundt med plager som enkelt kan fjernes ved å tilføre nok magnesium. 
Viktige funksjoner er avslapning av muskler, signaloverføring til muskulaturen, protein og fettproduksjonen og energiproduksjon.

Er du en av de som har:

 • søvnvansker
 • unormalt svetting
 • diabetes
 • fordøyelsesproblemer , særlig forstoppelse
 • cøliaki
 • ofte kramper i muskler

så kan det være lurt å gi magnesium en kjangs i hverdagen din :) Send meg en privat melding om du ikke er komfortabel med kommentarfeltet. 
Og husk, handler du på arnika kan du bruke fordelskoden : 221746 og få 10% på kjøpe ditt 

#kontor #snekre #DIY #magnesium #spørsmål #opptak #ibs #fodmap #pasjonsfrukt #statera #blogg #balanse #fredag #plager #symptomer #arnika • 20.05.2017 kl.22:45
  I kveld syr jeg :D Koselig blogg du har! :)
  20.05.2017 kl.23:25
  Ingrid Bergtun: Tusen takk :) Hva syr du? Bruker å sy av og til jeg å :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Statera Marit Ebeltoft

  Jeg er utdannet trening- og kostholdsveileder fra Tunsberg. Mamma til Julian (2), forlovet med Thomas og har en veldig koselig husky med navn Trym. Brenner for en balansert hverdag, også trenger det ikke være så avansert å gjøre noen forandringer som virkelig gir deg resultater! Statera er latinsk og betyr balanse - fordi verken for mye eller for lite av noe er bra for noen :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta