Dyreyoga (Statera)
Hjem Facebook Instagram

4

Dyreyoga

Er du litt nysgjerrig på yoga? Yoga er på ingen måte en religiøs greie ;) 
Yoga er enkle kroppsøvelser som går ut på å styrke kjernen, øke bevegelsen, bøy og strekk litt hit og dit 
Yoga øvelsene skal utføres rolige, gjerne i takt med pusten. De som praktiserer yoga opplever økt velvære, avspenning og ro når de gjør yoga. 

Yoga er ingen enkel treningsform, den kan være riktig så utfordrende både fysisk og mentalt. Og når du tror du har stått og slappet av en halvtime - time med yoga kan du kjenne deg så stiv og støv som aldri før dagen etterpå. 
Yoga gir mestringsfølelse og er supert å praktisere sammen med barn, alle aldre. Det vil gi barnet mestringsfølelse fordi barn er myke og dette er en treningsform for voksne som passer yppelig med barnets lek og oppførsel :) 
Det vil også gjør barn oppmerksom på pusten, sin egen kropp og det å kjenne på følelsen av å slappe av å la kroppen bli rolig. Noe som kan komme godt med i trass og andre utfordrende perioder i et småbarnsliv. 

Dyreyoga er yogaøvelser som skal minne om å ligne på forskjellige dyr, her er et illustrasjonsbilde lånt fra pinterest også kommer det noen konkrete øvelser du kan gjøre alene eller ta med deg noen søte små. Dyreyoga er perfekt i barnehage,skole, SFO ja og hjemme såklart :) 
Min lille apekatt, Julian er 2,5 år nå og har vært med på yoga og leketrening siden han har kunne krype :) Ja igrunn før det mens han lå i magen min og i bæreselene da ;) 
La barna få prøve seg, ha litt ekstra tålmodighet å kos dere :)Ørnen, en litt vanskelig øvelse for de små men god balansetrening for de litt større ;) 

#namaste #blogg #inspo #yoga #pinterest #barneyoga #dyreyoga #balanse #statera #trening #øvelse #mestringsfølelse #avspenning #ro #slappav #relax #calm • 18.07.2017 kl.16:10
  Så utrolig herlig! :)
  18.07.2017 kl.22:54
  Victoria Larsen: Ja veldig gøy :D
  18.07.2017 kl.16:51
  Så fint innlegg 😊
  18.07.2017 kl.22:54
  Laurie Deline: Takk <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Statera Marit Ebeltoft

  Jeg er utdannet trening- og kostholdsveileder fra Tunsberg. Mamma til Julian (2), forlovet med Thomas og har en veldig koselig husky med navn Trym. Brenner for en balansert hverdag, også trenger det ikke være så avansert å gjøre noen forandringer som virkelig gir deg resultater! Statera er latinsk og betyr balanse - fordi verken for mye eller for lite av noe er bra for noen :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta