Reunionshelg og grønn SUPERsmoothie (Statera)
Hjem Facebook Instagram

2

Reunionshelg og grønn SUPERsmoothie

For en herlig helg det har vært! 
Klassen min fra ungdomsskolen har hatt reunions helg og det har bare vært utrolig koselig fra start til slutt. 
Fredagen var vi samlet i et naust med nydelig utsikt over Hadsel fjorden, her ble det grilling og festligheter. 
Lørdagen fikk vi en omvisning på skolen her, spilte langball sammen før vi møttes igjen på kvelden i et lokale vi hadde leid oss. Omsider ble det sommer igjen her i Vesterålen noe som passet helgen vår ganske bra. 
Det ble grilling igjen på lørdag, hamburger, grillskiver, pølser, salater og mye godt. 

Utover kvelden ble det mimring med bilder og gamle bøker fra skolen med dikt og oppskrifter, bilder fra 1 klasse og oppover. 
Musikk og mer langball, danse konkurranser og leker - for en herlig gjeng. Er morsomt å se hvordan alle har forandret personlighet og hvor bra klassen går sammen nå i forhold til små drama som var en del av barne- og ungdomsskolen. 
High five og tusen takk til dere som har jobbet med reunion og stelt istand alt for helgen, jeg tror alle som møtte opp har hatt en utrolig fin helg :) 

Det var helgen min kort oppsummert, tenkte også å dele en ganske god smoothie med dere. Lørdagsmorgenen var en skikkelig kosemorgen, Julian sov lengre enn vanlig og vi alle var godt uthvilte og kosa oss på kjøkkenet med smoothie eksprimentering. 


Denne grønne herligheten er nok til 3 stykker - 

2 never grønnkål ( frosen ) *
3 terninger spinat ( frosen ) *
5 terninger avokado ( frosen ) *
1 glass saft
1 boks ananas med juicen
3 cm ingefær
5 blader mynte

Ekstra - 

2 ss kollagen
1 ss lecithin 
2 ts purely greens
1 ts glutamin 

* Jeg kjøper frosen spinat og bruker i smoothier, og ferdigvasket grønnkål som jeg oppbevarer i fryseren og bruker i smoothie da holder den seg lengre og etter min mening smaker bedre, og avokado kjøper jeg på tilbud, når den er moden skrelles den og skjærer den i terninger på samme størrelse som spinaten og fryser ned. Supert å bruke i smoothie også holder jo avokadoen i mer enn 5 sekunder på denne måten ;) 

Saften jeg brukte er sukkerfri saft med sokogsbær, du kan bruke den du vil. 
Som ekstra har jeg hatt i kollagenpulver som proteinkilde for å gjøre smoothien balansert. Lechitin pulver fordi den er rik på plantefett, blant annet fosfolipider som er kjempebra for hjernen med tanke på hukommelse, utvikling og konsentrasjon. Purely greens for å øke tilførselen av grønnsaker til kroppen, denne er virkelig fin å bruke for å få tilført ekstra vitaminer, mineraler, enzymer, antioksidanter og sporstoffer. Glutamin er en aminosyre som er veldig bra for å styrke fordøyelsen, for slimhinnene i tarmen. Den skal også virke bra for deg som føler deg litt trøtt og stresset. 

En skikkelig super smoothie for å kickstarte en super dag  
Pst - husk å bruk fordelskoden om du handler på arinka - 221746 så får du 10% på kjøpet ditt :)

Nå ska søndagen avsluttes på eneste riktige måte, nemlig med kjæresten, viaplay og en skål med smågodt :) 
Håper dere også har hatt en fin helg, legg gjerne igjen en kommentar og fortell hva du har gjort :) 

#reunion #2007 #1997 #smågodt #supersmoothie #greens #næringsstoffer #sukkerbombe #balanse #gyldnemiddelvei #statera #superhelg #mennesker #grill #bbq #klassetreff #lechitin #arnika #suprnature #kollagen #iherb 
  • 23.07.2017 kl.21:26
  Så hyggelig! Den smoothien så kjempegod ut! :D
  24.07.2017 kl.09:59
  Ingrid Horntvedt: Ja takk, og smoothien er nydelig :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Statera Marit Ebeltoft

  Jeg er utdannet trening- og kostholdsveileder fra Tunsberg. Mamma til Julian (2), forlovet med Thomas og har en veldig koselig husky med navn Trym. Brenner for en balansert hverdag, også trenger det ikke være så avansert å gjøre noen forandringer som virkelig gir deg resultater! Statera er latinsk og betyr balanse - fordi verken for mye eller for lite av noe er bra for noen :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta