Har du stiv rygg og nakke? Så enkelt kan du bedre plagene! (Statera)
Hjem Facebook Instagram

0

Har du stiv rygg og nakke? Så enkelt kan du bedre plagene!

Denne øvelsen elsker jeg og jeg bruker den hver dag! Jeg sitter mye med data og må vel innrømme at sittemåte å holdning kan jobbes med. 
Øvelsen er så enkel å gjøre og det skal godt gjøres å gjøre den feil. Dette er en øvelse som øker fleksibiliteten noe de aller fleste av oss har nytte av i dag med stress og hverdagsmas som henter oss inn. Å øke din egen fleksibilitet handler om mer enn å kunne gå i spagat, er du fleksibel presterer du bedre i aktiviteter, er mindre utsatt for skader og det kan gjøre hverdagen din mye enklere. 

 • Sett den ned på gulvet, anklene under rumpa og knærne mot hverandre, la det være en knytneves mellomrom mellom knærne. På denne måten låses korsryggen din og du får fokusert på øvre del av rygg og nakke. 
 • Legg den ene armen i gulvet slik at albuen peker inn mellom knærne dine. 
 • Den andre hånden plasseres bak hodet med albuen ut i luften. 
 • Vri armen bak hodet slik at albuen peker opp mot taket mens du lar rygg og nakke følge etter. Så ned igjen.
 • 15 ganger på hver side pleier å gjøre susen.

Ønsker du veiledning fra meg kan du sende en epost til: Marit@kostholdsveilending.net
Bruker du appen Bloglovin kan du enkelt legge meg til der slik at du får med deg nye oppdateringer! 
Minner også om konkurransen på facebook siden min, lik siden og gjerne del med venner så er du med i konkurransen om å vinne en kostanalyse hos meg :)

#fleksibilitet #mobilitet #bevegelse #trening #øvelse #veiledning #stress #hverdagen #stivnakke #vondrygg #statera #blogg #balanse 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Statera Marit Ebeltoft

  Jeg er utdannet trening- og kostholdsveileder fra Tunsberg. Mamma til Julian (2), forlovet med Thomas og har en veldig koselig husky med navn Trym. Brenner for en balansert hverdag, også trenger det ikke være så avansert å gjøre noen forandringer som virkelig gir deg resultater! Statera er latinsk og betyr balanse - fordi verken for mye eller for lite av noe er bra for noen :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta