Statera -
Hjem Facebook Instagram

4

Cellulitter, de fleste er kjent med dem og har et forhold til dem. Nå som det er sommer blir dette fort ett populært tema, iallefall i google søkefeltet. 

Cellulitter har ikke noe med overvekt å gjøre selv om mange tror det, har du overvekt vil gjerne cellulittene blir noe mer synlig men sett bort fra det er ikke overvekt en årsak til cellulitter. 

Appelsinhud som den også er kalt dukker somregel opp når vi har blitt litt eldre men kan også ses fra 20 års alderen, og er mer vanlig å få etter et svangerskap. Arv og gener har også endel å si her. Cellulitter kan du få om strukturen i huden forandrer seg og det hoper seg opp fettkjeder her. Somregel kan ikke cellulitter fjernes men de kan bedres. 

I underhuden ligger det alltid et lag fett som fungerer som isolasjon og polstring for kroppen, og som sikrer kvinnen at hun har nok energi og næring til å bli mor. Fettet ligger kapslet inn i små rom mellom overhuden og musklene, der veggene består av bindevev. Etter hvert som årene går, blir bindevevet stivere og trekker seg litt sammen, og dermed oppstår de små fordypningene i huden som er så karakteristiske for appelsinhud. Samtidig får man gjerne litt mer fett i underhuden, og tyngdekraften har hatt masser av tid til å trekke i fettet. Resultat: kuler mellom bindevevslagene.  - Iform

Det du kan gjøre for å bedre appelsinhuden eller holde den unna så lenge som mulig er : 

 • Tren regelmessig. Med dette strammer du opp huden og forbrenner mer fett. Gå i trapper, sykle, ulent terreng, svømming eller en rask gåtur :)
 • Kosthold. Næringsrik mat, fiber, balanserte måltider og tilstrekkelig med rent vann. 
 • Hudpleie. Masser gjerne huden din eller skrubb deg i dusjen, bruker du endel hudpleie produkter kan det også lønne seg å velge de som er økologiske. 
 • Litt inne på kosthold igjen, kjøttkraft! Jeg har skrevet et eget innlegg om kjøttkraft og hos jordnærhudpleie finner du et annet innlegg om kosten og hudhelsen. 

Jordnær hudpleie har mange fine produkter du bør sjekke ut, så rene og gode! Bruker du rabattkoden "statera" får du 15% rabatt på kjøp over 300 kr. 

  #blogg #jordnær #rabatt #kode #cellulitt #appelsinhud #trening #kosthold #næring #vann #kjøttkraft #kollagen #bindevev #statera

 • 4

  Inspirasjon fra Kristine <3

  5 ting jeg elsker - 

  - Sjokolade <3
  - Familien min :)
  - Venner og vennetid <3 
  - Å glede noen andre. 
  - Å være ute :)

  5 ting jeg ikke liker - 

  - Rosenkål, noen av dere som liker det? :P 
  - Å vente unødvendig, for eksempel om folk ikke gir beskjed at de er sene eller slik. 
  - Å bli vekt tidlig tidlig, jeg liker å få dagen med meg men jeg elsker å sove om morgenen også. Kjinki kombo med små barn til tider ;)
  - Negative mennesker, det kan føles som man blir tømt for energi rundt dem. 
  - Rot, trves absolutt best når det er ryddig rundt meg å ting er på sin plass. 

  5 ting jeg ikke klarer meg uten - 

  - Julian min <3
  - Mobilen, jeg er passe avhengig av den. 
  - Musikk, gjør husarbeid, trening , stress og ja enhver situasjon litt greiere :D
  - Smil - jeg lever lenge på et hyggelig smil. 
  - Kan man si sjokolade her og? Altså, jeg elsker det og tror livet uten sjokolade hadde vært ganske tufs xD

  5 ting jeg er takknemlig for idag - 

  - Oppholdsvær. 
  - Mat i kjøleskapet. 
  - Familie og venner som stiller opp. 
  - Å ha mot til å møte utfordringer. 
  - Som hver dag er jeg takknemlig for de tingene jeg har oppnådd både med egen helse, familie, jobb og hverdagslige ting <3   

 • 0

  /Sponset

  I begynnelsen av april skrev jeg et innlegg for Jordnær hudpleie og som takk fikk jeg tilsendt noen produkter jeg lenge hadde ønsket meg. 
  Jeg hadde snakket med Nanette som driver Jordnær hudpleie og fortalt litt om utfordringene vi hadde når det kom til hud, både hos meg og hos Julian. 
  Julian har det legene kaller atopisk eksem, ikke et alvorlig tilfelle men han får veldig røde tørr kinn i perioder og får tørre flekker litt her og der på kroppen. Jeg selv har veldig tørr hus som sprekker på hendene. Såper klør vi ofte av og diverse kremer som vi har testet ut svir ganske mye - til tross for at de er laget for sensitiv hud og for barn med atopisk eksem.

  Nanette sendte oss en pakke som inneholdt 1 olivensåpe, 1 avokadosåpe, 1 luftig kroppssmør, 1 sheasmør og 1 magnesium badesalt med lavendel. En drømmepakke  Sheasmøret er enda ikke kommet i nettbutikken deres men vil komme innen kort tid. 

  Allerede samme dag som vi mottok pakken ordnet jeg badebaljen til Julian klar med avokadosåpe og en dæsj magnesium badesalt. Han storkosa seg, ble såklart ren og pen og luktet nyyydelig lavendel! Ut av dusjen smurte jeg inn hele kroppen med luftig kroppssmør og de tørre rue kinnene med sheasmør. Han nærmest glinset da han gikk i seng og sov som en stein.
  Da Julian var i seng var det min tur, full vask med avokadosåpe. Når jeg var ute av dusjen smurte jeg inn de tørre hendene mine med sheasmøret og gjorde klart et fotbad med magnesium badesalt. Også jeg sov som en stein den natta. 
  Siden da har vi brukt avokado og oliven såpen daglig og ved hver dusj / bad og enda har vi mer igjen - den varer altså en god stund. Kroppsmøret er så luftig og deilig at når du tar litt av kremen opp fra krukka hører du kremen knitre. Den er superenkel å smøre ut på en livlig barnekropp og holder alle sine løfter. 
  Sheasmøret er min favoritt, den er hard i krukka men smelter i hendene dine så du får smurt den utover. Dette er en feit og god krem. Siden vi i Vesterålen har hatt vinter til ja faktisk her om dagen ( 7.mai snødde det) så har denne vært en super kuldekrem. Uten tilsatt vann, bare feit og nærende for huden har den reddet røde kinn og sprukne hender. 

  Olivensåpe - Denne såpen er mild og perfekt tilpasset en sensitiv barnehud, dette er en såpe som pleier huden godt.

  Avokadosåpe -  En mild såpe som bevarer fuktigheten i huden og passer alle hudtyper. 

  Luftig kroppssmør - Jeg er fremdeles satt ut over hvor luftig denne faktisk er! Så fin å bruke på huden og virkelig å anbefale alle med sensitiv hud. Julian har selv sagt han ikke vil bruke kremen fra apoteket for den svir, mens denne kremen vil han med glede bruke. "Dette er en god krem som mamma fikk hos damen" sier han hver gang vi bruker den, og 2 åringer lyver ikke :) 

  Sheasmør - Kremen er som sagt feit og god, så til alle foreldre som leter etter en god kuldekrem så er denne virkelig den beste jeg har prøvd - og vi har prøvd noen kremmer på vår korte tid. Sheasmøret gir huden masse fuktighet og beskytter mot aldring og oksidasjon. Tipper den er perfekt til eksem, psoriasis og andre hudforstyrrelser også. 

  Badesalt med magnesium og lavender - Jeg elsker lavendellukt og at lavendel har mange gode egenskaper kommer ikke jeg til å pakke under en stol! Lavendel er beroligende, avslappende, søvndyssende, krampeløsende, smertestillende, nervestyrkende, utrensende og faktisk enda mer! Har du badekar er det bare å lage til et deilig bad å legge seg ned, om ikke er et fotbad helt fantastisk. Både jeg, Thomas og Julian har brukt dette badesaltet. Badesalt med magnesium er supert da magnesiumet trenger inn gjennom huden og balanserer hele kroppen. Til Julian har vi hatt i 1 ts i badevannet og hos oss har vi brukt 2 - 4 ss i fotbad. Supert å bruke badesaltet etter trening for restitusjon, om du plages med rastløse ben, for bedre søvn, for å lindre smerter og luftveisproblemer eller bare for egenpleie og hjemmespafølelsen! 

  Selv om vi fikk disse produktene gratis kommer jeg til å fortsette å kjøpe av disse. De funket veldig bra for oss, også er det jo en veldig fin gave å gi familie og venner. Alle produktene til Jordnær hudpleie er økologisk så her finner man rene gode hudpleieprodukter til en bra pris. 

  Bruk koden STATERA og du får 15% rabatt på hele nettbutikken ved kjøp over 300 kr.
  Perfekt til konfirmasjonsgave, bursdager, nybakte foreldre eller en vennlig hilsen til deg selv 

  Bildene er lånt fra Jordnær hudpleie.

  #Jordnærhudpleie #økologisk #statera #blogg #rabattkode #sponset #hudpleie #tørrhud #atopisk #eksem #næring #lavendel #magnesium

 • 8

  Månedens høydepunkt: Denne måneden har interessen for Statera fra dere tatt seg godt opp noe jeg synes er utrolig morsomt! Jeg elsker jo å jobbe med dette men kan ikke gjøre det uten kunder, så nå begynner det å bli morsomt :)

  Månedens nedtur: For min del var det vel all snøen. Herreeeegud da, på et tidspunkt ville det jo ingen ende ta. Men de siste dagene av april var fine så nå er vel våren kommet og mai blir nok en fin vår måned. 

  Månedens sang: Litt vanskelig å velge men troooor jeg går for Ed Sheeran - Perfect. Den spilles på repet her hver dag og jeg bare digger stemningen i sangen. Dette er en sang jeg kan slappe av til å trene til ( jepp det hender seg jeg trener til rolig musikk ). 

  Månedens lærdom / quote: People always leave sometimes they come back <3

  Månedens mest leste: Styggen på ryggen i en lykkelig babyboble tok jo litt mer av enn jeg hadde tenkt, men det er bare fint for jeg synes jo det er et viktig budskap å spre. Har du ikke lest den må du gjerne gjøre det :) 

  Månedens middag: Tror jeg snakker for hele familien når jeg sier kjøttdeig og spagetti. Herregud det er så godt! Og så mye bedre enn toro posen ;) Jeg lover å komme med oppskriften! 

  Månedens drikk: Dandyblend, kollagenpulver, kokosolje, kanelstang og mandelmelk <3 <3 <3

  Månedens gullkorn: Det er mange gullkorn fra 2 åringen men det jeg posta her om dagen er kanskje månedens fineste <3 

  Månedens serie: Pretty little liars begynte igjen nå i april så det er en stor tommel opp! Ellers hang vi etter på Blindspot så denne har vi sett endel av de siste ukene. Thomas påpekte for en stund siden til meg at de bevegde så på kameraet når de filmer her så nå er det nesten det eneste jeg får med meg. Hvoooorfoooor? 

  Månedens film: Hacksaw Ridge. Den så vi i påsken sammen med en kompis, og jeg syns filmen var vel så bra. Basert på en sann historie, jeg er kanskje litt svak for slike filmer...


  (bilde lånt fra imdb.com)

  Månedens happening: Vel der får mamma sin 50års dag skinne gjennom. Med deilig mat og egenkomponert sang ene helgen etterfulgt av garasjefest med mer deilig mat og drikke sammen med en hel del tullete mennesker ble jo dette en morsom å fin happening :) 

  Månedens innkjøp: Hva har jeg kjøpt denne måneden? Det mest lønnsomme jeg kommer på i farta er vel klistremerker. Har en liten luring som er forferdelig flink å være barnehagegutt ooooog til å gå på do så her flyr det klistremerker for både det ene og det andre ;) 

  Månedens tips: Tror det blir mitt grønne tips i forhold til å kaste mindre mat å få i deg mer grønt! 

  Håper du har hatt en kjempefin april måned og er klar for å ønske mai du skjønne milde velkommen! Mye spennende og fint å se frem til i mai så jeg gleder meg! :) Hva har vært det fineste med måneden som gikk for din del? :)

  #månedsoppdatering #blogg #blogging #hverdagsliv #oppogned #april #mai #statera #elskerjobben #film #prettylittleliars #bleieslutt

   

 • 0

  /Inneholder anonnselenker

  Hei hopp fine mennesker :) 

  Jeg har lenge benyttet meg av kosttilskudd og forskjellige supermater, et av stedene jeg tidlig begynte å handle på var arnika.no. 
  Arnika.no en nettbutikk som tilbyr et bredest mulig utvalg kvalitetsprodukter innen helsekost, supermat, naturlig hudpleie og velvære m.m. De fokuserer på sunne produkter til sunne priser. Arnika.no er til for kvinner og menn i alle aldre som ønsker en enkel og trygg netthandel med god service og rask levering.

  Og når Arnika skriver rask levering så stemmer det faktisk! Jeg la inn en bestilling hos de 27.04.2017 og i går 28.04.2017 lå pakken i postkassen min! Altså, jeg må få understreke en gang til at jeg bor langt oppi Vesterålen på lille Stokmarknes der alle leveringer må innom Fauske og gjerne blir de liggende der både 2 - 8 dager (!!!) faktisk før de kommer frem. Dette er kanskje ikke leverandøren sin feil men uansett, en dag tok det altså fra ordren var lagt inn og til de lå i postkassen min, det er utrolig sjeldent. 

  På Arnika finner du flere av mine favoritter og produkter jeg bruker hver dag. Dette er produkter jeg enkelt kan gå god for med tanke på at jeg har brukt av de i flere år og merker tydelig forskjell om jeg bytter merke for eksempel. 

  Ombar sjokolade er økologisk rå sjokolade, 60% kakao og den inneholder probiotika som er gode bakterier for å styrke tarmfloraen din som hjelper med en bra fordøyelse. Du kan altså kose deg med en deilig sjokolade og gjøre godt for kroppen din. Denne ombar sjokoladen er fylt med deilig kokoskrem, og som nevnt tidligere - sjokolade og kokos er bare perfekt <3 

  Solaray er et merke med kosttilskudd for store og små. Det er et rent og godt kosttilskudd som passer for de aller fleste, det er av høy kvalitet så her får du igjen for pengene dine! 
  D vitamin - et vitamin mange oss har for lite av, særlig viktig for immunforsvaret og skjelettet. 
  B vitamin - selges som en B kompleks som inneholder B vitaminene, C vitamin og magnesium for et godt opptak. Denne er med på å dempe stress å uro i kroppen og et tilskudd som er utmerket for de som føler på stresset i hverdagen. 
  Probiotika - også er kjempefint tilskudd de har. Inneholder 20 milliarder levende melkesyrebakterier per kapsel, fra 12 spesielt utvalgte bakteriestammer. Enterodrasjerte kapsler gjør at bakteriene først frigjøres i tarmen. Melkesyrebakterier ka bidra til å opprettholde en sunn balanse i tarmen og god fordøyelse.
  Omega 3 - rett og slett fordi fettsyrebalansen er utrolig viktig og vår balanse mellom omega 3 og omega 6 er utrolig skjeiv. 
  Også til barn har solaray gode produkter! 


  En fullverdig multivitamin for barn i farta! En tyggetablett med kirsebærsmak velegnet for barn fra 4 års alderen. Solaray har også en annen multivitamin for barn, formet som små dinosaurer som gjør at barna får lyst å ta vitaminene sine. Disse er med bringebær, blåbær, jordbær og drue. Eneste å nevne med denne er at den inneholder søtstoffer. 
  En multivitamin til voksne fins såklart også - denne får du både med og uten jern. Denne er super og bruke som vedlikeholdsdose til kroppen. 

   

  Du finner som sagt det meste her, bipollen, kokosblomstsukker, salve for ømme muskler, MCT olje, babygrøt og balanse te. 
  Her er egne kategorier for kvinner, menn, barn og dyr. 

  Plantforce synergy proteinpulver - for en herlighet. Her er proteinpulveret til deg som er litt sensitiv og har allergier / intoleranser. Dette er uten melk, soya, hvete og gluten, og tolereres av følsomme individer på grunn av sin allergivennlige natur. Velegnet for veganere. Utrolig deilig konsistens, nydelig å bruke i smoothie, lage proteinbarer eller bake med den slik at du kan øke proteininnholdet i for eksempel kjeks. 
  Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og hamp. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner. Fås i variantene naturell, sjokolade og vanilje. 
  Dette proteinpulveret får du tilogmed kjøpt som prøvepakker slik at du kan teste ut proteinpulveret uten å måtte kjøpe en hel boks som kanskje ikke blir brukt opp. Her er prøvepakkene

  Plantforce har også et risprotein som bare fortjener skryt. Denne inneholder alle de essensielle aminosyrene og er et hypo- allergent proteintilskudd. 

  Magnesiumpulver fra plantforce med smak av pasjonsfrukt <3 Flytende mineraler absorberes bedre enn tabletter fordi tabletter er avhengige av magesyre for å ionisere. Og smaken, den er litt sur / syrlig men med nydelig pasjonsfrukt smak. Perfekt å erstatte 1 - 2 av dagens glass brus / saft med denne. I sommer kommer dette til å bli favoritt forfriskningen!

  Jeg kunne vel holdt på i det uendelige med hvor mange fine produkter som fins her inne, du må nesten bare se for deg selv. 
  Jeg som kostholdsveileder har en fordelskode til deg! Når du er inne på Arnika.no og skal handle kan du registrere deg som kunde og trykke inn denne fordelskoden, den lagrer seg slik at du nå å i all tid fremover vil ha 10% rabatt på dine kjøp! Hvor fint er ikke det? :)

  Har du noen spørsmål så fyr løs, de ansatte på Arnika.no er også super behjelpelig og svarer raskt på spørsmål også :) 

  Fordelskode : 221746

  (Alle bilder er lånt fra Arnika.no)

  #fordelskunde #arnika #supreprodukter #elskersolaray #blogg #kostholdsveileder #treningsveileder #godeprodukter #foralle #barn #voksne #dyr #gaver #egenpleie #investeriegenhelse 

 • 2

  /Affiliate

  Jeg elsker soma! I går var det jo supermatens dag og idag følger de opp med green friday. Green friday er vårens svar på black friday og på soma finner du et bredt utvalg av kosttilskudd, supermat og naturlig kroppspleie på nett! Supermat er nettopp det, super - mat. Mat med høyt næringsinnhold slik at du på en litt enklere måte har muligheten til å få i deg det kroppen din trenger hver dag. Enten via pulver du tilsetter i yoghurten eller smoothien, med kokosolje som du kan bruke nesten til alt eller herlig probiotika som både gjør godt i tarmen din men som også fungerer utmerket som søtning. Supermaten gir deg det lille ekstra i hverdagen, og det trenger vi i den typiske hverdagen vi har. Mye stress, dårlig tid og mange har et så som så kosthold. 

  Og mens du er inne på siden deres kan du jo sjekke ut kategorien "oppskrifter" for der ligger det jaggu endel godsaker! De har så mange fine oppskrifter som både inspirerer og gjør deg godt :) Er ikke alle som har fått med seg det brede utvalget de har der så her kan man lete og finne seg noen favoritter og teste ut noe nytt.

  Ikke nok med green friday som gir deg 30% rabatt på all supermat men handler du for 800 kr får du fri frakt OG 20% rabatt på hele din bestilling. Kan det bli bedre? Du har iallefall alle grunner til å gjøre deg noen kupp idag, benytt deg av koden "soma20" når du kommer til kassen. Noen av mine favoritter tipset jeg om i går, gleder meg til neste bestilling kommer :) 


  (bilde lånt fra soma.no)

  #greenfriday #soma #supermat #blogg #oppskrifter #inspirasjon #næringsinnhold 

 • 2

  Har du lenge tenkt på hva supermat er og om det egentlig er noe vidunderlig med det, så har du kanskje litt lyst å teste ut å kjenne selv på kroppen?
  Idag er en super dag å gjøre nettopp det på! I forbindelse med supermatens dag gir soma deg 30% på all supermat

  Noen av mine favoritter 

  Håper du finner noen av dine favoritter her :) 

  #tilbud #soma #supermat #supermatensdag #godhelse #jamat

   

 • 2

  Tenkte det kunne være greit med en spørsmålsrunde så jeg kunne svare alle i et innlegg.  Så kjør i vei å spør om det du vil 😊

  Første bloggpost fra mobil 😨

 • 2

  Liker du det du leser på bloggen her? 
  Viste du at du enkelt kan laste ned appen bloglovin og søke opp bloggere du liker å lese, følge bloggen og få med deg hvert innlegg :) 
  Hadde blitt veldig glad om du ville følge og se hvor mange av dere som er faste lesere :)
  Statera    

 • 0

  / egen reklame

  Jeg har endret prisene mine etter svar på spørreundersøkelsen jeg har hatt, takk til alle som sende inn svar. 
  Jeg har en facebook side som du gjerne må besøke, på siden vil du finne en veldig spennende konkurranse! 
  Jeg ønsker at så mange som mulig skal få se siden min og kunne benytte seg av tilbudet jeg har, derfor blir jeg veldig glad om du liker og deler siden min! 
  Første mål er å få 500 likes, når målet er nådd vil jeg trekke ut en person som får en kostanalyse hos meg. 
  Ta turen innom og del med noen du tror ville blitt glad for tilbudet. 

  Jeg har satt opp to nye pakker du kan benytte deg av, her kan du se om det er noe som passer for deg samtidig som du får en grei oversikt av hva pakkene inneholder. 

  Pakke 1 - for deg som ønsker å etablere nye vaner og finne veien til idealvekten. Hvis du sliter med difuse symptomer, har fordøyelsesplager eller på annen måte har en ubalanse i kroppen. 
  Kostanalyse med konsultasjon, 4 ukers kostplan med oppfølgning i 2 - 4 uker etterpå.
  Dette får du: 

  • Personlig oppfølgning i 6 - 8 uker
  • Gjennomgang av ditt kosthold
  • Kunnskap om næringsstoffer og fordøyelse
  • Kunnskap om stress i hverdagen og hvilke innvirkninger det har på helsen
  • Informasjon om helse, både mentalt, fysisk, emosjonelt og sosialt.
  • Informasjon om matintoleranse og kosttilskudd
  • 4 ukers kostplan med frokost, lunsj, middag, kvelds og mellommåltider 
  • Oppskriftshefte
  • Innføring i talerkenmodellen
  • Svar på spørsmål underveis
  • Årsaksbehandling fremfor symptomsbehandling
  • Ukentlig oppfølgning i tidsperioden
  • Fleksible tider
  • Trygghet og kunnskap til å klare veien videre selv
   Pris 2200 kr. 

  Pakke 2 - for deg som trenger litt veiledning og råd på veien mot en mer balansert hverdag. Hvis du har allergi eller intoleranse og trenger veiledning eller du har et mål du ønsker å nå. 
  Kostanalyse med konsultasjon og oppfølgning i 2 - 4 uker.
  Dette får du:

  • Personlig oppfølgning i 2 - 4 uker
  • Gjennomgang av ditt kosthold
  • Kunnskap om næringsstoffer og fordøyelse
  • Oversikt over hvordan en kostplan kan se ut
  • Innføring i talerkenmodellen
  • Alternativer til allergi / intoleranse kost
  • Ukentlig oppfølgning i tidsperioden
  • Svar på spørsmål underveis
  • Fleksible tider
  • Trygghet og kunnskap til å klare veien videre selv
   Pris 1200 kr.

   

  #konkurranse #facebook #likes #kostanalyse #tilbud #statera

 • 0

  God tirsdags formiddag. 
  Idag har jeg gjesteblogget hos jordnær hudpleie, et innlegg om kjøttkraft og hudhelsen vår. 
  Dette bør du få med deg 


      

   

   

     Ha en fortsatt fin dag, og kok kraft 

  #jordnærhudpleie #kollagen #gelatin #kjøttkraft #forynge #skjønnhet #gjesteblogg #veiledning #matsommedisin #statera

 • 2

  Gratulerer med kvinnedagen alle damer. 

  Kvinnedagen ble etablert for å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter, stemmerett for kvinner og å gi kvinner en stemme som vi kan tørre å uttrykke. 
  Idag, 8 mars feirer vi alt som kvinner har oppnådd. Ellers i året fortsetter vi å kjempe for det vi ønsker å oppnå. 

  For å gjøre litt ekstra stas på kvinner idag velger jeg å gi 20% rabatt på bestilling av veiledning hos meg idag. 

  Overvekt? Undervekt? Diabetes? Smerter i muskler og ledd? Halsbrann og sure oppstøt? Humørsvigninger? Problemer med å bli gravid? Menstrasjonsforstyrrelser? Dårlig energi? Manglende treningsresultater? Stoffskifteproblemer? 

  Gi deg selv en oppmerksomhet, en gave kroppen vil takke deg for - bestill en veiledningstime idag :) 

  Du finner meg på facebook - Statera Marit Ebeltoft
                         på instagram - Statera_maritebeltoft
                        nettsiden min - www.kostholdsveiledning.net
                                     epost - marit@kostholdsveiledning.net

  #Kvinnedagen #kosthold #tilbud #trening #statera #bedre #hverdag #nyttig #smartmat #resultater #enklerehverdag
   

 • Statera Marit Ebeltoft

  Jeg er utdannet trening- og kostholdsveileder fra Tunsberg. Mamma til Julian (2), forlovet med Thomas og har en veldig koselig husky med navn Trym. Brenner for en balansert hverdag, også trenger det ikke være så avansert å gjøre noen forandringer som virkelig gir deg resultater! Statera er latinsk og betyr balanse - fordi verken for mye eller for lite av noe er bra for noen :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta